Durres Container Terminal SH.A

 

Shoqëria Durres Container Terminal SH.A. (DCT) është një kompani konçesionare e cila operaon terminalin e konteinerëve në portin e Durrësit që prej Shkurtit 2013. Nisur nga vendndodhja e tij, porti i Durrësit është një nga portet më kryesor në Gadishullin e Ballkanit dhe DCT synon që të kthehet në një pikë strategjike në rajon për linjat detare të transportit të konteinerëve duke investuar me qëllim që të ofrojë shërbime portuale të standarteve më të mira. Durres Container Terminal SH.A. operon në një sipërfaqe prej 55.000 m2 me një kapacitet vjetor prej 180.000 TEU. Thellësia e molit në terminal është 8.5 m dhe thellësia e kanalit hyrës është 8.2 m.

  

No front page content has been created yet.

Rreth Nesh

Durres Container Terminal SH.A. (DCT) operon Terminalin e konteinerëve në Portin e Durrësit që prej Shkurtit 2013. DCT është përgjegjëse për operimin, menaxhimin, mirëmbajtien dhe përmirësimin teknik të terminalit të konteinerëve.

Na Kontaktoni


Zyra Qendrore

“Egnatia” Str., No.1, “Fly” Tower, 9th Floor


Adresa në Port

Container Terminal, Port of Durres


Phone Number

+355 (0) 52 225030


Fax

+355 (0) 52 229080


Email